Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Restynid.pl~Intro

Pheter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No super, ale to intro, jak i wszystko co macie na swoim serwerze widziałem już wielokrotnie.

Może zaskoczycie nas czymś nowym? Myślę, że to dobry pomysł.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Punkt kulminacyjny już niebawem :)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

50 intro z tego samego template, z tym że na tym logo pasuję chyba najmniej z wszystkich tych intr które widziałem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

50 intro z tego samego template, z tym że na tym logo pasuję chyba najmniej z wszystkich tych intr które widziałem.

Kurwa mowilem ze idiota hejtuje wszystko co popadnie :D :D nawet videa :D :D

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Nie macie swoich pomysłów?

Intro oczywiście ukradzione od Grench & Zodi na YouTube.com to po 1-wsze.

Po 2-gie 

Patrząc na waszego clienta z jakiegoś tam GamePlaya macie połowe klienta kradzione od Nexanity i podejrzewam że nawet na to zgody nie było.

Po 3-cie

Wasze forum ma skin z FaceMetin więc podejrzewam że również jest kradziony, bo zgody na jego używanie na pewno nie ma.

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Po 2-gie 

Patrząc na waszego clienta z jakiegoś tam GamePlaya macie połowe klienta kradzione od Nexanity i podejrzewam że nawet na to zgody nie było.

Po 3-cie

Wasze forum ma skin z FaceMetin więc podejrzewam że również jest kradziony, bo zgody na jego używanie na pewno nie ma.

Oczywiście że nie było, ale Naid z tym zaczeka do prezki.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Po 2-gie 

Po 3-cie

Mijasz się z celem....

Nawet sam nie wiesz o czym piszesz. Polecam Tobie wpierw dowiedzieć się skąd to wszystko jest a później  napisać. 

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Hahahaha ja zaczekam do startu waszego serwera chlopcy. Madry jestes tylko przez neta ,hejterze z krainy czubków.

Idz wyssaj naidowi dupke moze sie lepiej poczujesz piesku na posylki.

Boże kurwa czlowieku tu jestes taki przyje*bany czy tylko udajesz?  W dniu startu serwera Astreya po jego padnięciu udostępnie calego unpacka ich klienta :)

Jeszcze jedno jezeli nie chcecie miec bolu dupy ze mam waszego klienta to pokazcie te swoje zdolnosci i zabezpieczcie go :)Pewnie pliczki będa na forum  <3

Opublikowano

Twoje posty już jakoś mnie nie interesują :D Wiesz tak jakoś zrozumiałem, że mi cie żal? Płaczesz na tym MPC codziennie, że ktoś inny ma coś lepszego od was tak smutne :(

Oh co ty możesz napisać w prezce z Naidkiem :P? To , że mam jego pliki ? To sam zaszczyt, dziękuję bardzo. Mimo tego każdy wie kim jest Naid i nikt jego zdania nie uszanuje :) Przynajmniej większość.

Uszanuj innych prace, masz chociaż troche w tych pustym łbie ? 

Opublikowano

Twoje posty już jakoś mnie nie interesują :D Wiesz tak jakoś zrozumiałem, że mi cie żal? Płaczesz na tym MPC codziennie, że ktoś inny ma coś lepszego od was tak smutne :(

Oh co ty możesz napisać w prezce z Naidkiem :P? To , że mam jego pliki ? To sam zaszczyt, dziękuję bardzo. Mimo tego każdy wie kim jest Naid i nikt jego zdania nie uszanuje :) Przynajmniej większość.

Uszanuj innych prace, masz chociaż troche w tych pustym łbie ? 

Naid jest osobą szanowaną przez wielu graczy, uwierz mi w to ;)

To że udało Ci się rozpakować pliki z clienta Nexanity to tylko Twoja głupota, bo podejrzewam że większej części nie ma tych które są potrzebne.

Mówisz że nikt się nie będzie liczył z jego słowami? A myślisz że ze słowami złodziei będą? ;) Pomyśl co piszesz koleżko bo widzę że jesteś słabo wtajemniczony.

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

Naid jest osobą szanowaną przez wielu graczy, uwierz mi w to ;)

To że udało Ci się rozpakować pliki z clienta Nexanity to tylko Twoja głupota, bo podejrzewam że większej części nie ma tych które są potrzebne.

Mówisz że nikt się nie będzie liczył z jego słowami? A myślisz że ze słowami złodziei będą? ;) Pomyśl co piszesz koleżko bo widzę że jesteś słabo wtajemniczony.

Zlodziei hahaha te zjebane pliki nexanity byly udostepnione czlowieku NA MPC [DL] przestan pisac swoje posty bo jeblem smiechem xDDD

PS: Naucz się poprawnie pisac xD

Opublikowano

Zlodziei hahaha te zjebane pliki nexanity byly udostepnione czlowieku NA MPC [DL] przestan pisac swoje posty bo jeblem smiechem xDDD

Czyli jakby ktoś postawił samochód na ulicy, a Ty byś go wziął bez zgody właściciela to też byś się zapierał że go nie ukradłeś "bo przecież stał"?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Serwer santrjela czy kogo bo jusz nie ogarniam?

btw. INTRO PIEKNE, PODOBA MI SIE W CHUJ, MUZYKA TAKA W CHUJ, ANIMACJE TAKIE W CHUJ..

Opublikowano

Pisząc takie posty sam pokazujesz jakim jesteś chłopczykiem który jeszcze nauki nie skończył.

Postaw się teraz na miejscu Kainsa, robił to dla Nexanity a nie dla złodziejskich skurwoli, jak ty byś się czuł jak wykonałbyś coś dla swojego serwera ktoś  by Ci to ukradł i twoją ciężką prace udostępnił.

! KLIKNIJ TUTAJ !

Opublikowano

LoL

Dobra działacie na plikach nexanity - kradzionych, intro widziałem już na innych serwerach ale żeby jeszcze działać na kradzionym skinie balmory?

Ciekawe co macie swojego, wszystko macie kradzione ? Bo jak teraz widzę to nic swojego nie posiadacie.

Sygnature i avatar :D

Możliwe, że również kradzione, ale na to nie ma dowodów ;o

Opublikowano

To nie Sheila, on ma teraz inny serwer. xD

LoL

Dobra działacie na plikach nexanity - kradzionych, intro widziałem już na innych serwerach ale żeby jeszcze działać na kradzionym skinie balmory?

Ciekawe co macie swojego, wszystko macie kradzione ? Bo jak teraz widzę to nic swojego nie posiadacie.

http://screenshooter.net/7722214/yxsgdlm

BEKA  xD

No ładnie... :D

Opublikowano

To nie Sheila, on ma teraz inny serwer. xD

To kto to jest Michasiu? Jak widzę kogoś kradnącego grafiki z balmory (przypominam strone aline) i taką chujową grafikę jak na sygnaturach u autora tematu to od razu zapala się lampka szejla.

Opublikowano

To kto to jest Michasiu? Jak widzę kogoś kradnącego grafiki z balmory (przypominam strone aline) i taką chujową grafikę jak na sygnaturach u autora tematu to od razu zapala się lampka szejla.

Nie wiem zapewne jakiś random.

Grafika - owszem jest bardzo chujowa, jednak mam 100% pewności, że nie jest to Sheila.

Opublikowano

Plotki, ploteczki. Cały ty "wypytywanie, kto na jakim koncie siedzi, kto to może być" (nie nie ja!)

Modle się od "pół roku?", żebyś z krzywym mi nie wypominał że ja to Sheila aka. Flourine  xD Teraz się wjebałem do tego tematu, bo tak mi pasuje. (teraz akurat mi tego nie wypominasz, więc props w chuuuj)

W sumie to wyjebane w to czyj to serwer, ważne ile graczy tam będzie, i jak szybko zostanie odcięty dostęp do sieci  :ninja: A chujowy to on jest, w tym się z Tobą zgodzię (pewnie jedyna rzecz od jakiegoś czasu)

Elo, nawet mi nie odpisuj, takie sprostowanie do tego co krzywy (i pewnie ty) dojebaliście jakiś czas temu na pw. 

Elo, nie polecam serwera, kurvy kradną co popadnie. FuBu i Santriel [*] się już Wami interesują  :D

http://forum.restynid.pl/admin/install/

halo czy to nulled bo się nie znam :x

Jo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...